Omgeving

Ouddorp aan Zee

Ouddorp aan Zee is een natuurrijke badplaats, perfect voor watersporters, fietsers, wandelaars, strand- en natuurliefhebbers. Als je in dit gebied bent, kan je je nauwelijks voorstellen dat je op steenworp afstand van de randstad bent. In het gezellige centrum van het dorp zijn er voldoende mogelijkheden om te shoppen, eten en te drinken. Ouddorp heeft meer dan 25 kilometer aan kustlijn. Een lang en uitgestrekt strand vindt u langs de noordzeekust, aan de zuizijde van het dorp ligt het Grevelingenmeer, een schoon zoutwater meer.

Brouwersdam

De Brouwersdam is de surfhotspot van Nederland. Deze 6 kilometer lange dam scheidt de Noordzee en de Grevelingen van elkaar en biedt aan beide zijden geweldige condities voor watersporters. Wind- & kitesurfen en zeilen zijn zeer populaire sporten in dit gebied, maar ook sportvissen, kanoën en duiken. Voor diegene die niet aan watersporten doet, het alleen al geweldig om al dit spektakel te aanschouwen vanaf een van de vele beachclubs aan het strand en de dam.

Goeree-Overflakkee

Goeree-Overflakkee is een schitterend eiland vlak onder de Randstad. Na een goed half uur rijden vanaf Rotterdam waant u zich ver van de druk bevolkte gebieden in ons land en ziet u hoe relaxed het leven kan zijn. Uitgestrekte stranden, polders met vergezichten, pitoreske & historische dorpjes en haventjes en vriendelijke mensen.

Goeree-Overflakkee, het stukje Zeeland in Zuid-Holland!